Élménypulzus

Élménypulzus

Bemutatkozás

2017. december 13. - Konika

Csak arról, ami hatással van rám…

Egy újabb kritikai oldal, mondhatnánk, hiszen filmekről, zenékről, színházi előadásokról, könyvekről tervezek beszámolni, azonban csak azokról, amik valóban kiváltottak belőlem valamilyen érzést…

Nagyon sok filmet nézek, de azokról, amik nem tetszenek, vagy éppen csak hidegen hagynak, nem tervezek írni. Aki tehát elsősorban azért olvas kritikákat, hogy jó kis negatív, lehúzós véleményeket olvasson, azoknak nem ez lesz a kedvenc oldaluk. Persze nem lehet minden tökéletes, így írok majd néha hibákról is, de a fókuszba azokat az alkotásokat szeretném előtérbe helyezni, amelyek valamiért pozitív hatással voltak rám. Amik élményt jelentettek nekem.

Hiszek abban, hogy például a filmek is lehetnek annyira szubjektív alkotások, mint a festmények, vagy a zene: ahány ember, annyi gondolatot ébreszt, annyi érzést vált ki a szemlélőben. Éppen ezért az én benyomásom csak egy a sok közül, nem etalon. Ami nekem tetszik, másnak talán nem. De bízom abban, hogy a hozzám hasonló ízlésű emberek is rátalálnak majd erre az oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenypulzus.blog.hu/api/trackback/id/tr8113498637
süti beállítások módosítása